Följ Tre Sverige

Tre presenterar ny ledningsgrupp, ökar fokus på kundnöjdhet och digitalisering

Pressmeddelande   •   Maj 23, 2019 12:00 CEST

Tre Sverige justerar sin organisation för att ge mer mandat och genomförandekraft till affärsområdena samt öka fokus ytterligare på kundnöjdhet och digitalisering.

– Den nya organisationen innebär att vi får en mer renodlad verksamhet med större mandat och beslutskraft för respektive affärsområde. Vi verkar i en bransch som förändras mycket snabbt, den här uppställningen ger oss ännu bättre förutsättningar att möta såväl dagens som framtidens utmaningar, säger Haval van Drumpt, vd för Tre Sverige.

Tre Sveriges ledningsgrupp från och med 1 juni:
CEO – Haval van Drumpt

Chief Information and Technology Officer – Per Stigenberg
Chief Financial Officer – Fabrice Marseille
Chief Human Resources Officer – Elias Berglund
Chief Communications Officer – Mårten Lundberg
Chief Digital Officer – Vakant, Haval van Drumpt (tf)
Personal Assistent – Jenny Bolt

Chief Commercial Officer hallon – Anne-Louise Wirén
Chief Commercial Officer Consumer Market – Rune Pedersen
Chief Commercial Officer Business Market – Sofia Krook
Chief Customer Service Officer – Vakant

Rekrytering till de nya positionerna Chief Digital Officer och Chief Customer Service Officer pågår. Samtliga positioner rapporterar direkt till vd Haval van Drumpt. 

Om Tre

Tre Skandinavien (Hi3G Access AB) startades i december 2000 med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. I dag äger och driver Tre 3G- och 4G-mobilnät i Sverige och Danmark och består av cirka 2 000 anställda. Tre Skandinavien, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i elva länder, ägs av Hong Kong-baserade CK Hutchison, som äger 60 procent av bolaget, och svenska Investor AB, som äger 40 procent. Läs mer om Tre på www.tre.se och mer om Tre-gruppen på www.three.com.