Följ Tre Sverige

Tre slopar bindningstider

Pressmeddelande   •   Apr 02, 2020 08:59 CEST

Tre tar idag bort bindningstiderna för nya kunder som tecknar abonnemang utan hårdvara. Det innebär att marknadens i dagsläget billigaste abonnemang med obegränsad surf och möjlighet att surfa som hemma i 80 länder nu finns helt utan bindning.

- Det ska vara enkelt och prisvärt att vara kund hos Tre. Genom att slopa bindningstiderna och ge kunder mer frihet tror vi att fler tar del av våra attraktiva tjänster som 3Världen, fri musiksurf och familjeerbjudandet 3Samla, säger Rune Pedersen, chef för konsumentaffären på Tre.

De slopade bindningstiderna gäller för nya privatkunder som tecknar röst- eller bredbandsabonnemang utan mobil eller router. Tilläggstjänsten 3Världen, som gör att kunder kan surfa som hemma i 80 länder, ingår därmed även i obundna abonnemangen 3Surfa 15GB och uppåt. 

Läs mer om våra röst- och bredbandsabonnemang här.

Om Tre

Tre Skandinavien (Hi3G Access AB) startades i december 2000 med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. I dag äger och driver Tre 3G- och 4G-mobilnät i Sverige och Danmark och består av cirka 2 000 anställda. Tre Skandinavien, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i elva länder, ägs av Hong Kong-baserade CK Hutchison, som äger 60 procent av bolaget, och svenska Investor AB, som äger 40 procent. Läs mer om Tre på www.tre.se och mer om Tre-gruppen på www.three.com.