Följ Tre Sverige

Tre Sverige i stor musiksatsning - tar musiken till nya platser

Pressmeddelande   •   Aug 27, 2015 15:12 CEST

Nu lanserar operatören Tre Stage 3, en mobil musikscen för att uppleva musik – live och digitalt – tillsammans med andra. Stage 3 tar musiken till nya platser, på publikens och artisternas villkor. Initialt får fans och musikintresserade följa Måns Zelmerlöw, Sabina Ddumba och ytterligare en, än så länge hemlig, artist. Via artisternas sociala medier och stage3.se kan publiken påverka hur innehåll och livespelningar tar form.

Igår onsdag (26/8) dök Måns Zelmerlöw oväntat upp på Lilla Torg i Malmö. Samtidigt, i Stockholm, intog Sabina Ddumba oannonserat Götgatsbacken. De bägge spontankonserterna visar hur musik numera kan upplevas och delas var som helst, när som helst, med vem som helst.

Spelningarna markerar startskottet på Tres satsning inom musik. Stage 3 kommer att arbeta med ett antal artister per år, och tillsammans med dem skapa innehåll och musikupplevelser för fansen. 

- Det ska bli grymt kul att vara en del av Stage 3, och att få bjuda in folk därute att vara med och bestämma. Vi kommer att bjuda på annorlunda musikupplevelser helt klart, säger Måns Zelmerlöw.

- Tekniken för att dela och uppleva tillsammans finns och utvecklas hela tiden, men den blir meningslös utan bra innehåll. Vi vill släppa musiken fri och skapa något som människor sen kan dela och uppleva tillsammans, säger Gina Azaric, marknadschef för Tre konsument.

Genom Stage 3 kommer publiken bland annat att få följa Sabinas stundande USA-satsning och önska/kampanja för var Måns ska spela live nästa gång. Innehållet kommer att publiceras på www.stage3.se, Youtube och i artisternas egna digitala kanaler. Redan under hösten presenteras ytterligare en artist i projektet.

För mer information, gå in på www.stage3.se.
Ett sammandrag från livespelningarna kan ses här https://youtu.be/--iYT_3jAzs.

För mer information, vänligen kontakta:
Gina Azaric, marknadschef konsument, 3 Sverige
gina.azaric@tre.se eller 0735 33 71 68

Tove Alexandersson, PR Warner Music
Tove.alexandersson@warnermusic.com

Om 3

3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 11 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade CK Hutchison (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se