Följ Tre Sverige

Tre utökar den fria musikstreamingen med Soundcloud och Google Play Music

Pressmeddelande   •   Mar 29, 2016 11:17 CEST

Operatören Tre adderar musiktjänsterna Soundcloud och Google PlayMusic till erbjudandet med fri surf på musikstreaming. Tidigare i höst införde Tre som första operatör i Sverige fri dataanvändning på musikstreaming, initialtförtjänsterna Spotify, Deezer och Tidal. Nu utökas erbjudandet med ytterligare tjänster som ett led i att släppa musiken fri för alla Tres kunder.

Som första operatör i Sverige införde Tre i höstas fri dataanvändning vid musikstreaming och från och med idag kan även samtliga mobil- och bredbandskunder lyssna fritt på streamad musik från Soundcloud och Google Play Music utan att det påverkar abonnemangets surfpott.

- Tre jobbar ständigt med att addera fler musiktjänster så länge det är tekniskt möjligt och intresse finns. Därför är vi glada över att idag kunna släppa musiken fri även för alla våra kunder som använder Soundcloud och Google Music, säger Per Schelin, chef för produkt och verksamhetsutveckling på 3 Sverige.

Sedan lanseringen av fri surf på musikstreaming under hösten har erbjudandet utökats till att idag omfatta fem musikstreamingtjänster. Tres ambition är att kontinuerligt addera musiktjänster till erbjudandet med fri surf. Finns det någon musiktjänst man som kund tycker saknas eller om man representerar en musiktjänst som vill bli adderad, går det bra att mejla Tre på musik@tre.se

För mer information, vänligen kontakta:

Kamran Alemdar, pr- och informationschef, 3 Sverige
Tel. 0735 33 78 64
E-post. kamran.alemdar@tre.se

Om 3

3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 11 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade CK Hutchison (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se