Följ Tre Sverige

Välj själv vilken operatör du vill ringa fritt till– 3 vänstrar med Frank och alla andra

Pressmeddelande   •   Feb 04, 2011 08:00 CET

När de andra mobiloperatörerna erbjuder fria samtal till alla som har samma operatör går 3 lite längre och erbjuder nu en unik tjänst där abonnenten själv kan välja vilken operatör de ska ringa fritt till. Med 3Vänner Plus går det att vara vän med alla – oberoende av operatör.

Med 3Vänner Plus ringer och smsar abonnenterna för 0 kronor per minut till valfri operatör för endast 69 kronor i månaden, startavgift tillkommer. Kunden kan själv välja om de fria samtalen ska gå till Tele2, Telia, Telenor eller 3.

– Med 3Vänner Plus utmanar vi resten av telekombranschen och erbjuder våra kunder något helt nytt. Vi tycker att kunden själv ska kunna välja vem den ringer fritt till, vare sig det är till vänner eller enemies, säger Nicholas Högberg, vice vd på 3.

3Vänner Plus är ett unik tjänst som 3 har tagit fram efter analyser av telekommarknaden. Analyserna visar att konsumenterna ofta vill ha större valfrihet än vad som erbjuds. Denna tjänst är en av flera som 3 nu presenterar i sin kamp för nöjdare kunder.

För mer information vänligen besök: www.tre.se

För mer information var vänlig kontakta:

Nicholas Högberg, vice vd, 3

Mobil: +46 (0)735-33 71 90

E-post: nicholas.hogberg@tre.se

Erik Hörnfeldt, Information & Pr, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Om 3
3 är den världsledande mobiloperatören på 3G och mobilt bredband med mer än 27 miljoner kunder i tio länder. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Investor AB (40 %) och Hutchison Whampoa Ltd (60 %). 3 Skandinavien har också en licens att driva 3G-nät i Norge.