Följ Tre Sverige

Vi är en av Sveriges bästa arbetsplatser. Igen!

Pressmeddelande   •   Apr 21, 2020 15:24 CEST

Ja! För sjunde året i rad kammade vi hem en topp-tio-placering i Great Place To Work.

För sjunde året i rad har Tre utsetts till en av Sveriges tio bästa arbetsplatser när Great Place to Work presenterar sin årliga lista. Tre blir femma, samma placering som förra året i kategorin ”stora organisationer” och får därmed högst placering av alla i telekombranschen.


Utmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsplats bygger på en medarbetarundersökning där de anställda får berätta hur de upplever sin arbetsgivare.

- Att vi under så många år i rad hamnar högt upp på listan är otroligt roligt. Jag är så glad att våra medarbetare trivs så bra. Många som jobbar här lyfter ofta fram att vi har en speciell och härlig Tre-kultur och vi jobbar mycket med att skapa en gemenskap där alla känner sig delaktiga och har kul på jobbet. Våra medarbetare är vår största tillgång, säger Elias Berglund, HR-direktör på Tre.

I undersökningen bedöms kriterier som trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap på arbetsplatsen. Även företagens kulturprofil bedöms och ligger till grund för slutbetyget.


- Vi har en mycket stor andel unga som jobbar hos oss, för flera är det första riktiga jobbet, då är en rejäl introduktion till både arbetslivet och företagskulturen viktig. Hos Tre kan man göra karriär oavsett vem man är, var man kommer ifrån och var man befinner sig i livet. Det skapar en positiv och öppen kultur som jag tror är en av nycklarna till vår framgång, säger Elias Berglund. 

Om Tre

Tre Skandinavien (Hi3G Access AB) startades i december 2000 med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. I dag äger och driver Tre 3G- och 4G-mobilnät i Sverige och Danmark och består av cirka 2 000 anställda. Tre Skandinavien, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i elva länder, ägs av Hong Kong-baserade CK Hutchison, som äger 60 procent av bolaget, och svenska Investor AB, som äger 40 procent. Läs mer om Tre på www.tre.se och mer om Tre-gruppen på www.three.com.