Följ Tre Sverige

Vilken mobil är du? Test på Facebook hjälper dig att välja rätt modell.

Pressmeddelande   •   Feb 05, 2008 09:38 CET

Har du svårt att välja ny mobil eller vill du bara få nya insikter om din personlighet? I dag lanserar mobiloperatören 3 ett test på den populära nätverkssajten Facebook där du enkelt tar reda på vilken mobilpersonlighet du är och vilken slags mobil du bör skaffa dig.

Är du en SonyEricsson K770i, en Skypephone eller kanske en Nokia N95? Det beror på hur du besvarar frågorna i 3s nya mobiltest som lanseras på Facebook i dag.

En stor del av 3s kunder och huvudsakliga målgrupp spenderar mycket tid på nätet, och inte minst på de populära nätverkssajterna. En applikation på Facebook blir ett sätt att skapa kontakt med användarna på ett lättsamt sätt, helt fritt från påflugna säljbudskap.

– Vi gör inte anspråk att erbjuda någon avancerad beteendeprofil. Det här är bara ett lekfullt sätt att hitta rätt i mobildjungeln, ett kul test som har goda förutsättningar att sprida sig bland de mer än en miljon svenskar som finns på Facebook, säger Erik Hörnfeldt, informations- och PR-ansvarig på 3 i Sverige.

Själv är Erik Hörnfeldt en lila K770, sannolikt för att han gillar Sagan om ringen och drömmer om att bli designer på Whyred.

Testet har utvecklats av PR-byrån Bite Communications med hjälp av webbyrån Smack. Du hittar den på adressen http://apps.facebook.com/mobilquiz.


För mer information kontakta:

Jonas Levin, Marknadsdirektör 3
Mobil: +46 735 33 70 70
e-post: jonas.levin@tre.se

Erik Hörnfeldt, Information & PR 3
Mobil: +46 (0)735-33 74 04
e-post: erik.hornfeldt@tre.se


Om 3
3-gruppen är världens ledande operatör av mobila bredbandsnät och mediatjänster med drygt 14 miljoner kunder i nio länder. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison-Whampoa Limited (60%) och Investor AB (40%). 3 Skandinavien har även en licens att driva 3G-nät i Norge. För mer information, gå till www.tre.se.