Följ Tre Sverige

VINCI Energies tecknar avtal med Tre Sverige

Pressmeddelande   •   Apr 29, 2016 09:00 CEST

VINCI Energies Nordic har tecknat ett avtal med operatören Tre Sverige, vilket gör Tre till helhetsleverantör av företagets mobilkommunikation. Avtalet löper över 36 månader och omfattar röst- och dataabonnemang.

VINCI Energies erbjuder expertis inom en rad sektorer som infrastruktur, industri, tjänster och ICT. Att ha flexibla och krångelfria kommunikationslösningar är ett måste för bolagets anställda då de behöver kunna vara nåbara och uppkopplade vart de än befinner sig.

– Ett engagerande och personligt bemötande med produkter som är konkurrenskraftiga är vad som gjorde att valet föll på Tre. Sen måste givetvis produkten, servicen och administration fungera smidigt vilket vi känner oss trygga med att vår nya telefonipartner kommer att leverera, säger Peder Vegborn på VINCI Energies.

Avtalet är ett resultat av en gemensam upphandling där Tre och återförsäljaren Teleekonomi har jobbat tätt ihop. Teleekonomi har genomfört analyser på VINCIS växelplattform och nuvarande struktur. Valet blev växelplattformen 3Frontoffice och Tre med röst- och dataabonnemang för samtliga anställda. VINCI Energies har totalt 1150 anställda på 13 orter i Sverige och bolaget omsatte 2015 1,4mdkr.

– Vi är otroligt stolta att kunna inleda ett samarbete med ett så spännande bolag som VINCI Energies. I upphandlingsprocessen visade vi genom teamwork och flexibilitet att vi kunde hitta rätt lösningar som kommer kunna stötta VINCI Energies i sin framtida affär och utveckling, säger Susanne de Boer, försäljningsdirektör, Tre Sverige.
VINCI Energies hjälper myndigheter och företagskunder att distribuera, utrusta, driva och optimera sin energi-, transport- och kommunikationsinfrastruktur samt sina industrilokaler och byggnader.VINCI Energies har verksamheter över hela världen, i Norden verkar VINCI Energies genom ett antal operativa enheter representerade genom varumärkena Actemium, Axians, Emil Lundgren och Processkontroll.

För mer information, vänligen kontakta:
Kamran Alemdar, pr- och informationschef, Tre Sverige
Tel. 0735 33 78 64
E-post. kamran.alemdar@tre.se

Om 3

3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 11 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade CK Hutchison (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se