Följ Tre Sverige

Zorica Bodiroza ny personaldirektör på 3

Pressmeddelande   •   Jul 05, 2010 09:40 CEST

Zorica Bodiroza har anställts som personaldirektör på mobiloperatören 3. Hon kommer att ingå i ledningsgruppen och rapportera till koncernchef Peder Ramel .

Zorica Bodiroza kommer från Coca-Cola Drycker Sverige där hon varit personaldirektör de senaste fyra åren. Tidigare har hon varit personalchef på AstraZeneca i Södertälje och arbetat på Ericsson. Hon är utbildad personalvetare från Stockholms Universitet och har totalt 20 års erfarenhet av personalfrågor.

 - Vi är väldigt stolta över att Zorica Bodiroza kommer till oss. 3 är ett snabbt växande företag med en stor och ung personal och vi är stolta över att ha blivit rankade som en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och som en av de bästa arbetsplatserna för kvinnor.  Jag är övertygad om att Zorica är rätt person att ta vårt framgångsrika HR-arbete vidare, säger Peder Ramel, koncernchef på 3 Skandinavien.

 Zorica Bodiroza kommer att tillträda tjänsten på 3 senast vid nyåret. Hon efterträder Katarina Berg som gått till nya uppgifter utanför 3.

Bilder:

Nedladdningsbara bilder finns på http://www.flickr.com/photos/3bilder/

För mer information var vänlig kontakta:

Peder Ramel, Koncernchef, 3 Skandinavien

Mobil: +46 (0)735-333 023

E-post: peder.ramel@tre.se

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Om 3
3 är den världsledande mobiloperatören på 3G och mobilt bredband med mer än 25 miljoner kunder i tio länder. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Investor AB (40 %) och Hutchison Whampoa Ltd (60 %). 3 Skandinavien har också en licens att driva 3G-nät i Norge.

Bifogade filer

Word-dokument